TAKE AWAY

Hanami Take Away
Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

Edamame med havsalt - SO   109,-
Edamame glasert med chili og hvitløk - SO   115,-
Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F   135,-
Vaktel yakitori med fersk wasabi og syltet lotusrot - SO, H, SEN, SE   169,-
Ama ebi tartar med ponzugelé, avokadokrem, riskjeks og daikon-oroshi - F, SK, E, SE, SO   169,-
Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H   139,-
Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F   185,-
Softshellkrabbe med wasabimajones - H, M, E, SK, SEN   205,-
Grillet kongekrabbe med plomme og misosmør og salat med ingefær- og chilidressing - H, SK, SO, SE   429,-
Marinert sous vide andebryst med miso- og blomkålkrem, kombu-gelé, grapefrukt-karamell og fikencrisp - H, SO, M, F   295,-
Langtidsstekt svineribbe med eplemiso og hvitløkschips - H, M, SE, SO   215,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE, M   189,-
Biff gyoza med sanbaizu-saus og goma-ponzu - SO, SE, H, E, M, F   215,-
Miniburger med wagyu, toro og avruga - H, E, M, F, SEN   179,-
Hummer- og mangosalat med limedressing - SK   319,-
Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M, E, SE, SO   189,-
Hanamis tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple - H, F, M, SE, SO   189,-
Grillede maiskolber med appelsinsmør - M, H, SE, SO   119,-
Vegetarisk miniburger - M, H, E, SE, SEN   125,-
Pannestekt havabbor med havtornsmarmelade, sitrongress-skum og limegelé - F, M   259,-
2 kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing - BL, SO   289,-


En skje med 2 gram eksklusiv kaviar - F 
Én shot kald Ketel One vodka 139,-
 99,-
En boks med 10 gram eksklusiv kaviar - F 
Én shot kald Ketel One vodka 139,-
 399,-

Spesialiteter

Hanamis spesialiteter


Ovnsstekt hummer - M, SO, SK, F, SE   625,-
Black cod - H, SO, F    455,-
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE   335,-



Pannestekt breiflabb med grønnkål, tosazusaus og shiitakesopp - F, SO, M, SE   325,-
Fritert flyndre (lomre) med shiso- og teriyakidressing og spicy daikon - F, H, E, SO, SE, SK   259,-
Robatagrill

Robatagrill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon - på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak

Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk - H, SO, SE   199,-
Hickoryrøkt lammecarré - SEN, SE   449,-
Wagyu steak - (Spør din servitør om allergener)   619,-
Spicy indrefilet av okse - SE, SO   365,-
Hanamis kyllingvinger - SE   169,-
Grillet entrecôte med iskrem tilsmakt sort trøffel, portobellosopp og crispy artisjokk - M, SE   459,-
Misomarinert kalv med urte-crisp, misodressing og syltet rødbet - H, SO, SE, SEN   475,-
Gå opp
Ceviche



Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.


Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing    139,-
Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE   139,-
Spinatsalat med trøffelolje, parmesan og tørr miso - H, SO, M   139,-
Salater


Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing    139,-
Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE   139,-
Spinatsalat med trøffelolje, parmesan og tørr miso - H, SO, M   139,-
Ekstra


Sprø babyartisjokker, sopp, trøffelemulsjon, grapefrukt og urter - E, H, F, SK, SE, SEN    119,-
Grillet søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN, SO   119,-
Ris   49,-

Barnemeny


Mini Hanami - H, M, E   149,-
Gå opp


Fra sushibaren

Nigiri 2 biter / Sashimi 3 skiver


Sake: Laks - F   95,-
Akami: Tunfisk - F   135,-
Chutoro: Halvfet tunfisk - F   160,-
Otoro: Fet tunfisk - F   195,-
Suzuki: Havabbor - F   115,-
Ebi: Reke - SK   115,-
Hamachi: Yellowtail - F   135,-
Hotate: Kamskjell - BL   115,-
Hirame: Kveite - F   115,-
Ama ebi: Rå reke - SK   105,-
Ise Ebi: Hummer - SK   169,-
Kani: Kongekrabbe - SK   159,-
Unagi: Marinert ål (serveres varm) - H, SO, F   139,-

Maki / 6 biter


California maki - kongekrabbe og avokadokrem - H, SK, E, F, SO, SEN   169,-
Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M, SO   169,-
Fritert spicy tunfisk - H, F, E, SE, SO, SEN   169,-
Yuzu-marinert laks med chili og koriander - F, SE, SO   159,-
Laks med tempura vårløk - F, E, SE, H, M   149,-
Ålmaki med kimchisesam og teriyakiglaze - H, F, SE, SO, SEN   159,-
Grillede spicy kamskjell og ponzumajones - F, H, E, BL, SO, SEN   159,-
Hanamis vegetarmaki - SE, SO, SEN   139,-
Wagyu biff maki - SO, SE, H, F, SEN   205,-
Kveite med salsa - SO, SE, H, F, SEN   159,-
Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør - SO, SE, F, M, SK   159,-
“Torched” laks med røkt ikuramajones og søtpotetchips - F, E, SO, SE, SEN   159,-
Tunfisk, spicy majones, vårløk og sesamfrø - H, F, SE   155,-
Tunfisk, chili, plommesake, ristede hasselnøtter, bonito og gresskarfrøolje - F, M, HN   169,-

Tempuramaki / 6 biter


Hanami maki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - H, M, E, F, SK, SE, SEN, SO    179,-
Softshellkrabbe med chilimajones - H, M, E, F, SK, SE, SO, SEN   179,-
Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, M, SO, F, E, SK    159,-
Tempura laks med soltørkede tomater - H, M, E, F, SK, SEN   159,-
Vegetarmaki med asparges tempura, soltørket tomatpesto og squash - F, H, SE, M, E, SO, SK, SEN   139,-
Frityrstekt hamachi, syltet agurk, soltørket tomat. Toppet med kombu- og tonic-gel, rødbetchips og rosmarinsalt - F, SEN   159,-

Spesialiteter fra sushibaren


Ukens fangst - Spør din servitør (spør din servitør om allergener) 
Otoro-tartar med fem år lagret soya, wasabi og tørkede bonitoflak - F, SO, H    185,-
Hanami østers: kaffe- og soyagelé, fingerlime og tabasco - 2 stk - SO, BL    119,-

Hanamis spesialsashimi


Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - SO, SE, F    225,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F   259,-
Laks med honning og mangodressing - F, SEN   199,-
Havabbor med jalapeño- og eplepuré, svart kaviar og lotuschips - SO, F, SE  199,-
Otoro med wasabisalsa, ikura, kimchisesam, ponzu og sakuramiks - SE, F, H, SO, SEN   339,-
Røkt kveite, kråkebolle, gojibær, yuzu- og soyagelé - F, BL, SO, M, SU, SEN   219,-
Laks med jalapeñodressing, syltet fennikel og agurk, løyrom og vinaigrette av sort hvitløk - F, SO, SE, SEN    205,-

Hanamis spesialnigiri / 2 biter


Kobujime: Kveite speket i kombu, eddik og plommesake - F    135,-
Marinert tunfisk - SO, F    145,-
Tosazu-gravet laks med kombupulver - SO, SE, F   135,-
Inari tofu - SO, SE   95,-

Gunkan maki / 2 biter


Ikura: Lakserogn - F, SEN   129,-
Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk - F, SEN   125,-
Maguro: Spicy tunfisk - F, SE, SEN   159,-
Engawa: Kokt i sake og marinert i yuzu-juice og soyasaus - F   145,-
Squash-gunkan med syltede shimeji, vårløk, gresskarfrøolje og yuzu- og ingefær-lemonade - SEN   109,-
Syltet nepe med spinat- og grønnkålpuré. Toppet med hvitløkschips - F   109,-

Hosomaki / 8 biter


Kappamaki - agurk og sesamfrø - SE   99,-
Waninashi - avokado, sesamfrø og wasabi - SE, SEN   99,-
Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F, SEN   129,-
Gå opp
Dessert

Søtpotetkake, smørkrem med ristet kokosnøtt, lemon curd og kokosnøttsorbet - H, M, E   155,-
Rismousse, senbei-pulver, yuzusake-skum og rosinpuré - M, SU   155,-
Kremostmousse med hvit fersken og pasjonsfrukt “plomme” - H, M   155,-
Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E   155,-
“Grønn Sfære” - Hvit sjokolade- og grønn te-mousse, grapefrukt, grønn te-marengs og sukkerspinń - M, E   155,-
Pasjonsfrukt-ganache, java-plommepuré, macadamianøtter og pasjonsfrukt- og ingefæris - H, M, E, MAC   155,-
Petit fours - spør din servitør om allergener   49,- per stk.

ALLERGENER

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg
LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr
SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr
Gå opp