Restaurant på Tjuvholmen – rett ved Aker brygge

Det myldrer av restauranter og spisesteder på Tjuvholmen og Aker Brygge. Hos Hanami får du det beste restaurantlivet kan tilby av japansk fusion.

Velkommen til hjertet av Tjuvholmen og Oslos mest prestisjefylte sjøfront. Her venter en kulinarisk reise kun et steinkast unna livlige Aker Brygge.

Beliggenhet uten sidestykke

Tjuvholmen og Aker Brygge i Oslo har gjennomgått betydelige forvandlinger, fra industrielle områder til pulserende kulturelle og kommersielle sentre. Nå er disse områdene blant de mest moderne og attraktive scenene i byen for både lokalbefolkningen og turister, kjent for sin unike beliggenhet ved fjorden. 

Populære destinasjoner for matentusiaster

Restaurantlivet og matopplevelsene på Tjuvholmen og Aker Brygge er blant de beste i Oslo. Her finner du et bredt spekter av kulinariske tilbud som speiler både norsk og internasjonal matkultur.

Områdene er kjent for sitt brede utvalg av restauranter og matopplevelser, og er velkjente destinasjoner for matentusiaster.

Her finner du flere utmerkede spisesteder som spesialiserer seg på ulike kjøkken fra hele verden.

Hanami Tjuvholmen

Hanami tar en moderne tolkning av japansk mat. På menyen vår finner du blant annet Zensai, Izakaya, robata-grillet kjøtt, sushi og Hanamis egne spesialiteter. Vår elegante innredning og sjarmerende beliggenhet ved vannet sørger for en unik spiseopplevelse.

Se menyen her

Tjuvholmen – en perle ved fjorden

Tjuvholmen er en nyere utvidelse til Aker Brygge og skiller seg ut med sin imponerende arkitektur og kunstneriske atmosfære. Området er forvandlet fra å være en del av havneområdet til et eksklusivt bolig- og kulturområde.

Tjuvholmen er blant annet kjent for sine praktfulle skulpturer, kunstinstallasjoner og egen badestrand. Området har en mer intim atmosfære sammenlignet med Aker Brygge, med kunst og arkitektur som en integrert del av opplevelsen.

Dette er også et kulinarisk knutepunkt, med en rekke restauranter som serverer alt fra lokale delikatesser til internasjonale gourmetretter. På Tjuvholmen finner du noen av Oslos mest eksklusive restauranter og kafeer.

En kort spasertur fra Aker Brygge

Aker Brygge er et tidligere verftsområde, men ble på 1980-tallet transformert til et høykvalitets bolig-, handels- og underholdningsområde. Nå er området kjent for sin livlige havnepromenade, moderne arkitektur og luksuriøse leiligheter, samt et bredt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. På Aker Brygge finner du også en rekke barer og utesteder, noe som gjør området til et populært møtested.

Kultur- og matopplevelser året rundt

Både Aker Brygge og Tjuvholmen tilbyr en unik kombinasjon av matopplevelser, handel, kultur og rekreasjon, og tiltrekker besøkende fra hele verden. Her har du mange opplevelser å dra videre til etter et måltid. Begge områdene er lett tilgjengelige til fots, med sykkel eller offentlig transport, noe som gjør dem til attraktive destinasjoner året rundt.

Idyllisk bakgrunn til måltidet

Hos Hanami får du en minneverdig matopplevelse med en idyllisk bakgrunn, rett ved vannkanten. Enten du er ute etter en rolig, romantisk middag eller et livlig måltid med venner, gir vår unike beliggenhet et pent lerret for enhver anledning.

Velkommen til en av Tjuvholmens beste restauranter.

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.