Japansk restaurant i Oslo med unik beliggenhet på Tjuvholmen

Hos Hanami finner du smaksrike japanske retter. Restauranten er trendy med en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære med en fantastisk utsikt utover mot fjorden. Våre kreative kokker kombinerer de beste råvarene fra de asiatiske mattradisjonene. Kom innom for en god asiatisk matopplevelse!

Et lite stykke Asia i Oslo hos restauranten Hanami

Japansk mat kjennetegnes ved at det er enkelt, men samtidig helt unikt. Det som ofte utgjør japansk mat er gode råvarer, tilberedes med basisutstyr og utføres på en enkel måte. Men selv om det høres enkelt ut, er det en kunst å mestre balansegangen mellom det hele. Maten har også varierte og balanserte smaker med sine særpregede ingredienser.

Den japanske matkulturen forbindes ofte med sushi og sashimi, som blir servert med wasabi, soyasaus og ingefær. Dette uttrykker enkelheten rundt den japanske matfilosofien. Maten skal serveres enkelt, og kan gjerne være estetisk, vakker og fargerikt. Ål er også noe du ofte kan få servert i oppskriftene i japansk matlaging, og også her er det essensielt med lite tilberedning av råvaren før servering.

Japansk grill og Japanese fusion på menyen til Hanami

Menyen inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, izakaya og sushibar. Vi har fokus på nøye utvalgte råvarer, som skaper de unike og gode smakene. Konseptet går ut på at du bestiller flere småretter som du deler ved bordet.

Book bord på japansk restaurant på Tjuvholmen

Hanami er en delikat Japanese fusion-restaurant. Hos oss får du en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Hanami er et perfekt sted for lunsj eller en lengre middag med gode venner, og vi ønsker deg velkommen for en fantastisk matopplevelse du sent vil glemme. Book bord for bestilling i restauranten her!

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.