“Our chefs are a strong contribution to the success of Hanami. Their experience come from a long line of prestigious restaurants all over the world including Oslo. Over the years they have accustomed the art of traditional Japanese cooking along with a creative twist.”

– Head Chef

Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

  • Edamame med havsalt - SO 109,-
  • Edamame glasert med chili og hvitløk - SO 115,-
  • Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F 135,-
  • Vaktel yakitori med fersk wasabi og syltet lotusrot - SO, H, SEN, SE 169,-
  • Ama ebi tartar med ponzugelé, avokadokrem, riskjeks og daikon-oroshi - F, SK, E, SE, SO 169,-
  • Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H 139,-
  • Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F 185,-
  • Softshellkrabbe med wasabimajones - H, M, E, SK, SEN 205,-
  • Grillet kongekrabbe med plomme og misosmør og salat med ingefær- og chilidressing - H, SK, SO, SE 429,-
  • Marinert sous vide andebryst med miso- og blomkålkrem, kombu-gelé, grapefrukt-karamell og fikencrisp - H, SO, M, F 295,-
  • Langtidsstekt svineribbe med eplemiso og hvitløkschips - H, M, SE, SO 215,-
  • Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE, M 189,-
  • Biff gyoza med sanbaizu-saus og goma-ponzu - SO, SE, H, E, M, F 215,-
  • Miniburger med wagyu, toro og avruga - H, E, M, F, SEN 179,-
  • Hummer- og mangosalat med limedressing - SK 319,-
  • Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M, E, SE, SO 189,-
  • Hanamis tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple - H, F, M, SE, SO 189,-
  • Grillede maiskolber med appelsinsmør - M, H, SE, SO 119,-
  • Vegetarisk miniburger - M, H, E, SE, SEN 125,-
  • Pannestekt havabbor med havtornsmarmelade, sitrongress-skum og limegelé - F, M 259,-
  • 2 kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing - BL, SO 289,-
  • En skje med 2 gram eksklusiv kaviar - F 99,-

    Én shot kald Ketel One vodka 139,-

  • En boks med 10 gram eksklusiv kaviar - F 399,-

    Én shot kald Ketel One vodka 139,-

Supper

  • Sesongens suppe (Spør din servitør om allergener) 119,-
  • Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki - H, F, SO 109,-

Spesialiteter

Hanamis spesialiteter

  • Ovnsstekt hummer - M, SO, SK, F, SE 625,-
  • Black cod - H, SO, F 455,-
  • Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE 335,-
  • Pannestekt breiflabb med grønnkål, tosazusaus og shiitakesopp - F, SO, M, SE 325,-
  • Fritert flyndre (lomre) med shiso- og teriyakidressing og spicy daikon - F, H, E, SO, SE, SK 259,-

Robatagrill

Robatagrill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon – på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak

  • Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk - H, SO, SE 199,-
  • Hickoryrøkt lammecarré - SEN, SE 449,-
  • Wagyu steak - (Spør din servitør om allergener) 619,-
  • Spicy indrefilet av okse - SE, SO 365,-
  • Hanamis kyllingvinger - SE 169,-
  • Grillet entrecôte med iskrem tilsmakt sort trøffel, portobellosopp og crispy artisjokk - M, SE 459,-
  • Misomarinert kalv med urte-crisp, misodressing og syltet rødbet - H, SO, SE, SEN 475,-

Ceviche

Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.

  • Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili - SK, BL, SEN 199,-
  • Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander - F 189,-
  • Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte - F 209,-
  • En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - F, SK, BL, SEN 399,-

Salater

  • Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing 139,-
  • Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE 139,-
  • Spinatsalat med trøffelolje, parmesan og tørr miso - H, SO, M 139,-

Ekstra

  • Sprø babyartisjokker, sopp, trøffelemulsjon, grapefrukt og urter - E, H, F, SK, SE, SEN 119,-
  • Grillet søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN, SO 119,-
  • Ris 49,-
Barnemeny
  • Mini Hanami - H, M, E 149,-

Fra sushibaren

Nigiri 2 biter – Sashimi 3 skiver
  • Sake: Laks - F 95,-
  • Akami: Tunfisk - F 135,-
  • Chutoro: Halvfet tunfisk - F 160,-
  • Otoro: Fet tunfisk - F 195,-
  • Suzuki: Havabbor - F 115,-
  • Ebi: Reke - SK 115,-
  • Hamachi: Yellowtail - F 135,-
  • Hotate: Kamskjell - BL 115,-
  • Hirame: Kveite - F 115,-
  • Ama ebi: Rå reke - SK 105,-
  • Ise Ebi: Hummer - SK 169,-
  • Kani: Kongekrabbe - SK 159,-
  • Unagi: Marinert ål (serveres varm) - H, SO, F 139,-
Maki – 6 biter
  • California maki - kongekrabbe og avokadokrem - H, SK, E, F, SO, SEN 169,-
  • Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M, SO 169,-
  • Fritert spicy tunfisk - H, F, E, SE, SO, SEN 169,-
  • Yuzu-marinert laks med chili og koriander - F, SE, SO 159,-
  • Laks med tempura vårløk - F, E, SE, H, M 149,-
  • Ålmaki med kimchisesam og teriyakiglaze - H, F, SE, SO, SEN 159,-
  • Grillede spicy kamskjell og ponzumajones - F, H, E, BL, SO, SEN 159,-
  • Hanamis vegetarmaki - SE, SO, SEN 139,-
  • Wagyu biff maki - SO, SE, H, F, SEN 205,-
  • Kveite med salsa - SO, SE, H, F, SEN 159,-
  • Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør - SO, SE, F, M, SK 159,-
  • “Torched” laks med røkt ikuramajones og søtpotetchips - F, E, SO, SE, SEN 159,-
  • Tunfisk, spicy majones, vårløk og sesamfrø - H, F, SE 155,-
  • Tunfisk, chili, plommesake, ristede hasselnøtter, bonito og gresskarfrøolje - F, M, HN 169,-
Tempuramaki – 6 biter
  • Hanami maki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - H, M, E, F, SK, SE, SEN, SO 179,-
  • Softshellkrabbe med chilimajones - H, M, E, F, SK, SE, SO, SEN 179,-
  • Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, M, SO, F, E, SK 159,-
  • Tempura laks med soltørkede tomater - H, M, E, F, SK, SEN 159,-
  • Vegetarmaki med asparges tempura, soltørket tomatpesto og squash - F, H, SE, M, E, SO, SK, SEN 139,-
  • Frityrstekt hamachi, syltet agurk, soltørket tomat. Toppet med kombu- og tonic-gel, rødbetchips og rosmarinsalt - F, SEN 159,-
Spesialiteter fra Sushibaren
  • Ukens fangst - Spør din servitør (spør din servitør om allergener)
  • Otoro-tartar med fem år lagret soya, wasabi og tørkede bonitoflak - F, SO, H 185,-
  • Hanami østers: kaffe- og soyagelé, fingerlime og tabasco - 2 stk - SO, BL 119,-
Hanamis spesialsashimi
  • Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - SO, SE, F 225,-
  • Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F 259,-
  • Laks med honning og mangodressing - F, SEN 199,-
  • Havabbor med jalapeño- og eplepuré, svart kaviar og lotuschips - SO, F, SE 199,-
  • Otoro med wasabisalsa, ikura, kimchisesam, ponzu og sakuramiks - SE, F, H, SO, SEN 339,-
  • Røkt kveite, kråkebolle, gojibær, yuzu- og soyagelé - F, BL, SO, M, SU, SEN 219,-
  • Laks med jalapeñodressing, syltet fennikel og agurk, løyrom og vinaigrette av sort hvitløk - F, SO, SE, SEN 205,-
Hanamis spesialnigiri – 2 biter
  • Kobujime: Kveite speket i kombu, eddik og plommesake - F 135,-
  • Marinert tunfisk - SO, F 145,-
  • Tosazu-gravet laks med kombupulver - SO, SE, F 135,-
  • Inari tofu - SO, SE 95,-
Gunkan maki – 2 biter
  • Ikura: Lakserogn - F, SEN 129,-
  • Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk - F, SEN 125,-
  • Maguro: Spicy tunfisk - F, SE, SEN 159,-
  • Engawa: Kokt i sake og marinert i yuzu-juice og soyasaus - F 145,-
  • Squash-gunkan med syltede shimeji, vårløk, gresskarfrøolje og yuzu- og ingefær-lemonade - SEN 109,-
  • Syltet nepe med spinat- og grønnkålpuré. Toppet med hvitløkschips - F 109,-
Hosomaki – 8 biter
  • Kappamaki - agurk og sesamfrø - SE 99,-
  • Waninashi - avokado, sesamfrø og wasabi - SE, SEN 99,-
  • Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F, SEN 129,-

Dessert

  • Søtpotetkake, smørkrem med ristet kokosnøtt, lemon curd og kokosnøttsorbet - H, M, E 155,-
  • Rismousse, senbei-pulver, yuzusake-skum og rosinpuré - M, SU 155,-
  • Kremostmousse med hvit fersken og pasjonsfrukt “plomme” - H, M 155,-
  • Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E 155,-
  • “Grønn Sfære” - Hvit sjokolade- og grønn te-mousse, grapefrukt, grønn te-marengs og sukkerspinń - M, E 155,-
  • Pasjonsfrukt-ganache, java-plommepuré, macadamianøtter og pasjonsfrukt- og ingefæris - H, M, E, MAC 155,-
  • Petit fours - spør din servitør om allergener 49,- per stk
Allergener

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg

LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr

SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg

F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr

nb_NONorwegian
en_GBEnglish nb_NONorwegian

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.