“Our chefs are a strong contribution to the success of Hanami. Their experience come from a long line of prestigious restaurants all over the world including Oslo. Over the years they have accustomed the art of traditional Japanese cooking along with a creative twist.”

– Head Chef

Zensai

Zensai er små matbiter som servers før middagen 

  • En boks med 10 gram Oscietra kaviar - F 489,-
  • Otoro-tartar med fem år lagret soya, wasabi og tørkede bonitoflak F, SO, H 215,-
  • Hanami østers: kaffe- og soyagelé, fingerlime og tabasco - 2 stk SO, BL 145,-
  • Østers med Yuzu sake – 2 stk SU, SK, BL 130,-
  • Crispy lakseskinn med røkt laks-salsa, F 115,-

Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

  • Edamame med havsalt - SO 115,-
  • Edamame glasert med chili og hvitløk - SO 120,-
  • Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F 149,-
  • Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H 145,-
  • Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F 198,-
  • Softshellkrabbe med wasabimajones - H, M, E, SK, SEN 239,-
  • Sous vide andebryst med teriyaki, grillet fiken og bok choi 295,-
  • Langtidsstekt svineribbe med eplemiso - H, M, SO, SEN 239,-
  • Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE, M 189,-
  • Sprø babyartisjokker, sopp, trøffelemulsjon, grapefrukt og urter - E, H, F, SK, SE, SEN 159,-

Supper

  • Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki - H, F, SO, SE 129,-
  • Kremet purre suppe med ama ebi, asparges og mango-lime sorbet M, SE, SK 149,-

Spesialiteter

Hanamis spesialiteter

  • Ovnsstekt hummer - M, SO, SK, F, SE 645,-
  • Black cod - H, SO, F 459,-
  • Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE 349,-
  • Risotto med hummer og purre, Alfonso-mango og skalldyrsskum - SK, M 279,-
  • 55 °C Ørret med jordskokkpuré, japansk sopp-miks og røkt laks-salsa - M, F, SO 280,-

Robatagrill

Robatagrill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon – på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak

  • Grillede spareribs med hoisin, syltet daikon og gresskar - H, SO, SEN, SE, SK 219,-
  • Hickoryrøkt lammecarré - SEN, SE 559,-
  • Wagyu steak - (Spør din servitør om allergener) 689,-
  • Spicy indrefilet av okse - SE, SO 419,-
  • Hanamis kyllingvinger - SE 175,-
  • Grillet entrecôte med iskrem tilsmakt sort trøffel, portobellosopp og crispy artisjokk - M, SE, E 459,-
  • Grillet svinenakke på spydd - SE, SO 209,-

Ceviche

Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.

  • Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili - SK, BL, SEN 209,-
  • Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander - F 199,-
  • Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte - F 209,-
  • En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - F, SK, BL, SEN 399,-

Salater

  • Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing 145,-
  • Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE 149,-
  • Spinatsalat med trøffelolje, parmesan og tørr miso - H, SO, M 149,-

Ekstra

  • Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN, SO 125,-
  • Ris 59,-
Barnemeny
  • Mini Hanami - H, M, E 155,-

Fra sushibaren

Hanamis spesialsashimi
  • Yellowtail med avruga og orientalsk salsa - SO, SE, F, BL 229,-
  • Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F 269,-
  • Laks med honning og mangodressing - F, SEN 199,-
  • Otoro med wasabisalsa, ikura, kimchisesam, ponzu og sakuramiks - SE, F, H, SO, SEN 339,-
  • Røkt kveite med løksoyasaus og gojibær F, SO 225,-
  • Havabbor med yuzu ingefær salsa, koriander, kumquat og tosazusaus - F, SO, M, SU 215,-
  • Kamskjell med avruga, lime gel, ris chips og jalapeño skum - SK, F, SO, SEN, BL 209,-
Gunkan maki – 2 biter

Hoso maki – 6 biter

  • Kappamaki - agurk og sesamfrø - SE 99,-
  • Waninashi - avokado, sesamfrø og wasabi - SE, SEN 99,-
  • Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F, SEN 135,-
Maki – 6 biter
  • California maki - kongekrabbe og avokadokrem - H, SK, E, F, SO, SEN 189,-
  • Fritert spicy tunfisk - H, F, E, SE, SO, SEN 189,-
  • Hanami maki - laks, tunfisk, tempura scami, tamago og ponzuløk, H, F, SK, SO, E, SE, SEN 209,-
  • Yuzu-marinert laks med chili og koriander - F, SE, SO, H 169,-
  • Ålmaki med kremost, teriyakiglaze og shiso - M, F, H, SO 169,-
  • Grillede spicy kamskjell og ponzumajones - F, H, E, BL, SO, SEN 169,-
  • Wagyu biff maki - SO, SE, H, F, SEN 209,-
  • Kveite med salsa - SO, SE, H, F, SEN 169,-
  • Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør - SO, SE, F, M, SK 169,-
  • Hamachi med røkt soyamajones, ponzudaikon og blandet mikrogrønnsaker - SO, F, E 169,-
  • “Torched” laks med røkt ikuramajones og søtpotetchips - F, E, SO, SE, SEN 169,-
  • Tunfisk, spicy majones, vårløk og sesamfrø - H, F, SE 175,-
  • Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M, SO, H 169,-
  • Vegetarmaki, grillet brokkolini, syltet gulrot og fritert gulbete chips SE, SO 145,-
Tempuramaki – 6 biter
  • Softshellkrabbe med chilimajones - H, M, E, F, SK, SE, SO, SEN 179,-
  • Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, M, SO, F, E, SK 169,-
  • Vegetar maki fritert med panko, kremost, chilimajones, basilikum og syltet paprika - M, E, H, SEN 145,-

All sushi kan inneholde spor av fisk og skalldyr.

Dessert

  • Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E 155,-
  • Petit fours - spør din servitør om allergener 49,- per stk
Allergener

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg

LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr

SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg

F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.