“Our chefs are a strong contribution to the success of Hanami. Their experience come from a long line of prestigious restaurants all over the world including Oslo. Over the years they have accustomed the art of traditional Japanese cooking along with a creative twist.”

– Head Chef

Zensai

Zensai er små matbiter som servers før middagen 

Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

  • Edamame med havsalt - SO 115,-
  • Edamame glasert med chili og hvitløk - SO 120,-
  • Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F 149,-
  • Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H 145,-
  • Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F 198,-
  • Crispy svine-bao med hjemmelaget kimchi – 2 stk F, H, M, SO, SEN, SE, SK, E 189,-
  • Sous vide andebryst med teriyaki, grillet fiken og bok choi 295,-
  • Langtidsstekt svineribbe med eplemiso - H, M, SO, SEN 239,-
  • Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE, M 189,-
  • Sprø babyartisjokker, sopp, trøffelemulsjon, grapefrukt og urter - E, H, F, SK, SE, SEN 159,-
  • Miniburger med wagyu, toro og avruga - H, E, M, F, SEN, BL 189,-
  • Hanamis tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple - H, F, M, SE, SO 189,-
  • Grillede maiskolber med appelsin og trøffelsmør - M, SE, SO 130,-
  • Vegetar miniburger - M, H, E, SEN, SO 125,-
  • Pannestekt havaborr med eple- og limepuré og sitrongress-skum - F, M 209,-
  • 2 kamskjell fra Hitra - BL, SO 349,-

Supper

  • Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki - H, F, SO, SE 129,-

Spesialiteter

Hanamis spesialiteter

  • Ovnsstekt hummer - M, SO, SK, F, SE 645,-
  • Black cod - H, SO, F 459,-
  • Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE 349,-
  • Risotto med hummer og purre, Alfonso-mango og skalldyrsskum - SK, M 279,-
  • Dorado med miso-padron puré og grillet asparges F, SU, H, SO 369,-

Robatagrill

Robatagrill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon – på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak

  • Grillede spareribs med hoisin, syltet daikon og gresskar - H, SO, SEN, SE, SK 219,-
  • Hickoryrøkt lammecarré - SEN, SE 559,-
  • Wagyu steak - (Spør din servitør om allergener) 689,-

Ceviche

Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.

  • Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili - SK, BL, SEN 209,-
  • Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander - F 199,-
  • Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte - F 209,-
  • En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - F, SK, BL, SEN 399,-

Salater

  • Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing 145,-
  • Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE 149,-

Ekstra

  • Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN, SO 125,-
  • Ris 59,-
Barnemeny
  • Mini Hanami - H, M, E 155,-

Fra sushibaren

Hanamis spesialsashimi
Gunkan maki – 2 biter

Hoso maki – 6 biter

  • Kappamaki - agurk og sesamfrø - SE 99,-
  • Waninashi - avokado, sesamfrø og wasabi - SE, SEN 99,-
  • Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F, SEN 135,-
Maki – 6 biter
Tempuramaki – 6 biter
  • Softshellkrabbe med chilimajones - H, M, E, F, SK, SE, SO, SEN 179,-
  • Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, M, SO, F, E, SK 169,-
  • Vegetar maki fritert med panko, kremost, chilimajones, basilikum og syltet paprika - M, E, H, SEN 145,-

All sushi kan inneholde spor av fisk og skalldyr.

Dessert

  • Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E 155,-
  • Petit fours - spør din servitør om allergener 49,- per stk
Allergener

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg

LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr

SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg

F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.