Hanami Tjuvholmen
Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

Edamame med havsalt - SO   109,-
Edamame glasert med tomat, chili og hvitløk - SO   115,-
Grønnsakstempura - H, M, E, SO, F   135,-
Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H   139,-
Tempura scampi - H, SO, M, E, SK, F   185,-
Softshell krabbe med wasabimajones - H, M, E, SK, SEN   185,-
Marinert sous vide andebryst med miso- og blomkålkrem, kombu-gelé, grapefrukt-karamell og fikencrisp - H, SO, M, F   289,-
Langtidsstekt svineribbe med eplemiso og hvitløkschips - H, M, SE, SO   209,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, SE, M   185,-
Biff gyoza med søtpotetpuré og goma-ponzu - SO, SE, H, E, M, F   209,-
Miniburger med wagyu, toro og avruga - H, E, M, F, SEN   175,-
Hummer- og mangosalat med limedressing - SK   315,-
Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M, E, SE, SO   189,-
Hanamis tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple - H, F, M, SE, SO   189,-
Grillede maiskolber med appelsinsmør - M, H, SE, SO   119,-
Vegetarisk miniburger - M, H, E, SE, SEN   125,-
Pannestekt havabbor med havtornsmarmelade, sitrongress-skum og limegelé - F, M   255,-
2 kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing - BL, SO   285,-


En skje med 2 gram eksklusiv kaviar - F 
Legg til en shot kald Ketel One vodka 139,-
 99,-
En boks med 10 gram eksklusiv kaviar - F 
Legg til en shot kald Ketel One vodka 139,-
 429,-

Supper
Sesongens suppe (Spør din servitør om allergener)  119,-
Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki - H, F, SO   109,-
Hanami Tjuvholmen meny
Spesialiteter

Hanamis spesialiteter


Ovnstekt hummer - M, SO, SK, F, SE   620,-
Black cod - H, SO, F    449,-
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE   329,-



Pannestekt breiflabb med grønnkål, tosazusaus og shiitakesopp - F, SO, M, SE   319,-
Fritert flyndre (lomre) med shiso- og teriyakidressing og spicy daikon - F, H, E, SO, SE, SK   255,-
Robatagrill

Robatagrill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon - på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak.

Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk - H, SO, SE   195,-
Hickoryrøkt lammecarré - SEN, SE   445,-
Wagyu steak - (Spør din servitør om allergener)   610,-
Spicy indrefilet av okse - SE, SO   359,-
Hanamis kyllingvinger - SE   165,-
Grillet entrecôte med iskrem tilsmakt sort trøffel, portobellosopp og crispy artisjokk - SE   455,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Ceviche



Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.


Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili - SK, BL   199,-
Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shiso og koriander - F   189,-

Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mynte - F   199,-
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - F, SK, BL   395,-
Salater


Hanamis signatursalat med honning og kokosnøttdressing    139,-
Avokado og blandet karse med soya- og limedressing - SO, SE   139,-
Spinatsalat med trøffelolje, parmesan og tørr miso - H, SO, M   139,-
Ekstra


Sprø babyartisjokker, sopp, trøffelemulsjon, grapefrukt og urter - E, H, F, SO, SK, SE, SEN   119,-
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN, SO   115,-
Ris   49,-

Barnemeny


Mini Hanami - H, M, E   149,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Fra sushibaren

Nigiri 2 biter - Sashimi 3 skiver


Sake: Laks - F   95,-
Akami: Tunfisk - F   135,-
Chutoro: Halvfet tunfisk - F   160,-
Otoro: Fet tunfisk - F   195,-
Suzuki: Havabbor - F   115,-
Ebi: Reke - SK   115,-
Hamachi: Yellowtail - F   135,-
Hotate: Kamskjell - BL   115,-
Hirame: Kveite - F   115,-
Kurodai: Dorado - F, SE   119,-
Ama ebi: Rå reke - SK   105,-
Ise Ebi: Hummer - SK   169,-
Kani: Kongekrabbe - SK   159,-
Unagi: Marinert ål (serveres varm) - H, SO, F   139,-

Maki - 6 biter


California maki - kongekrabbe og avokadokrem - H, SK, E, F, SO, SEN   169,-
Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M, SO   169,-
Yuzu-marinert laks med chili og koriander - F, SE, SO   159,-
Laks med tempura vårløk - F, E, SE, H, M   149,-
Ålmaki med kimchisesam og teriyakiglaze - H, F, SE, SO, SEN   159,-
Grillede spicy kamskjell og ponzumajones - F, E, BL, SO, SEN   159,-
Hanamis vegetarmaki - SE, SO, SEN   139,-
Wagyu biff maki - SO, SE, F, SEN   195,-
Kveite med salsa - SO, SE, F, SEN   159,-
Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør- SO, SE, F, M, SK   159,-
“Torched” laks med røkt ikuramajones og søtpotetchips - F, E, SO, SE, SEN   159,-
Tunfiskmaki glasert med pastis og espresso - F, E, SE, SU, SEN   169,-
Hamachi med syltet agurk, sesam og wasami- og pepperdressing - F, SE, SEN, M   169,-

Tempuramaki - 6 biter


Hanami maki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - H, M, SK, E, F, SE, SEN, SO   179,-
Softshell krabbe med chilimajones - H, M, SK, E, F, SE, SO, SEN   179,-
Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, M, SK, F, E   159,-
Tempura laks med soltørkede tomater - H, M, E, F, SK, SEN   159,-
Vegetarmaki med asparges tempura, tomatpesto og squash - F, H, SE, M, E, SO, SK, SEN   139,-

Spesialiteter fra sushibaren


Ukens spesialitet fra sushibaren (spør din servitør om allergener)   195,-
To østers - serveres med spesialsalsa - SO, SE, F, BL, SEN    110,-

Hanamis spesialsashimi


Lettrøkt kveite med soya- og løkbasert saus og gojibær - SO, F   215,-
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - SO, SE, F    219,-
Yellowtail med champagne, pasjonsfrukt, ikura- og sakeskum - SO, SE, F, SU   209,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F   255,-
Laks med honning og mangodressing - F, SEN   199,-
Havabbor med jalapeño- og eplepuré, svart kaviar og lotuschips - SO, F, SE    199,-
Otoro med wasabisalsa, ikura, kimchisesam, ponzu og sakuramix - SE, F, H, SO, SEN    330,-

Hanamis spesialnigiri - 2 biter


Kobujime - kveite - F    135,-
Marinert tunfisk - SO, F    145,-
Havabbor, kråkebolle og shiso - F, BL   145,-
Tosazu-gravet laks med kombupulver - SO, SE, F   135,-
Inari tofu - SO, SE   95,-

Gunkan maki - 2 biter


Ikura: Lakserogn - F, SEN   129,-
Tobiko: Flyvefiskrogn - H, SO, F, SEN   125,-
Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk - F, SEN   195,-
Engawa: Kveitefett - SE, F, SO, SEN   109,-
Uni: Kråkebollerogn - BL, SEN   159,-
Maguro: Spicy tunfisk - F, SE, SEN   145,-

Hosomaki - 8 biter


Kappamaki - agurk og sesamfrø - SE   99,-
Waninashi - avokado, sesamfrø og wasabi - SE, SEN   99,-
Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F, SEN   129,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Dessert

Kirsebærganache med yoghurtsorbet - M   155,-
Røkt miso- og karamelliskrem med yuzu-castella - H, M, E, NH, SO   155,-
Kremostmousse med hvit fersken og pasjonsfrukt-plomme - H, M   155,-
“Grønn Sfære” - Hvit sjokolade-crumble, grapefrukt, marengs med smak av grønn te og sukkerspinń - M, E   155,-
Mørk sjokolade- og kaffe “sylinder”, appelsinmousse og sjokolade-feuilletine - H, M   155,-
Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E   155,-
Petit fours - spør din servitør om allergener   49,- per stk.

ALLERGENER

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg
LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr
SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr
Gå opp