Nyt asiatisk mat i Oslo hos Hanami

Utforsk de rike smakene av Asia midt i Oslo. Vår restaurant byr på en autentisk opplevelse av asiatisk matkultur.

Oppdag kulinariske tradisjoner med en moderne vri hos Hanami på Tjuvholmen i Oslo.

Vår meny er en hyllest til den varierte og rike arven fra Asia, fra de delikate smakene av sushi til eksklusive retter med Wagyu-biff.

En asiatisk restaurant av de sjeldne

Hanami er en perle blant byens asiatiske restauranter. Hos oss får du en matopplevelse med moderne japansk fusion, hvor hver rett er en feiring av både smak og estetikk.

Vår lidenskap for asiatisk mat gjenspeiles i nøye utvalgte råvarer og kunstneriske presentasjoner.

Menyen balanserer tradisjonelle japanske smaker med moderne kulinariske teknikker, alt fra delikat sushi og sashimi til robuste robatagrillretter. Vi serverer dere en deilig kombinasjon av matretter tilpasset deres ønsker.

Sentral plassering nær Aker Brygge

Hanami ligger idyllisk til på Tjuvholmen, rett ved Aker Brygge. Med sentral beliggenhet er restauranten vår lett tilgjengelig både for lokale stamgjester og besøkende til byen. Hos oss får du en matopplevelse i en restaurant som er designet for å slappe av og nyte maten og godt selskap.

Tjuvholmen og Aker Brygge er yrende møtepunkter hvor kultur, shopping, og gastronomi smelter sammen. Her får du en kombinasjon av pulserende byliv og havnefronten, med en rekke opplevelser lett tilgjengelig etter besøket.

Hva gjør asiatisk mat unikt?

Asiatisk matkultur representerer en rik og variert mattradisjon som strekker seg over tusenvis av år og inkluderer kjøkken fra Kina, Japan, Korea, India, Thailand, Vietnam og andre land i Asia.

Denne matkulturen er kjent for sin innovative bruk av ingredienser, varierte smaker, og unike tilberedningsmetoder, noe som gjør den til en av de mest populære matkulturene i hele verden.

Det asiatiske kjøkken har noe for enhver smak

Retter fra Asia har en balanse mellom de fem grunnsmakene: søtt, surt, salt, bittert, og umami. Harmonien oppnås gjennom en kreativ bruk av et mangfold av ingredienser som friske urter, eksotiske krydder, og premium sjømat og kjøtt.

Populære asiatiske matretter

  • Sushi: En rett bestående av ris kombinert med ulike ingredienser som fisk, sjømat, og grønnsaker.
  • Wagyu-biff: Høyt verdsatt for sin smøraktige konsistens. Wagyu-biff representerer det ypperste innen japansk kjøttkvalitet.
  • Edamame: Unge soyabønner som er dampet og saltet, et populært snacksalternativ i det japanske kjøkken.
  • Tempura: Sjømat eller grønnsaker som er dyppet i en lett røre og deretter fritert, kjent for sin sprø tekstur.

Unn deg det beste av asiatisk mat i Oslo

Restauranten vår bringer deg det beste fra Asia, enten det er gjennom velkjente favoritter eller gjennom en ny og spennende oppdagelse.

Velkommen til en asiatisk matopplevelse på Tjuvholmen.

Asiatisk take away

Vi tilbyr også takeaway, slik at du kan nyte asiatisk mat uansett hvor du er.

Enten du trenger en rask lunsj på kontoret, en rolig middag hjemme eller en piknik i parken, gjør vi det enkelt å ta med dine asiatiske favorittretter der det passer deg.

Med take away fra Hanami får du autentisk smak og kvalitet selv på farten.

Grunnet nye restriksjoner fra myndighetene holder restauranten midlertidig stengt på ubestemt tid fra tirsdag 10.11.2020.

Ta godt vare på hverandre og så håper vi at vi sees snart igjen.