Sushi - Hanami Tjuvholmen
Izakaya style - japanske småretter

Japanske småretter som er laget for å deles, slik at man kan smake på en rekke spennende varianter.

Edamame med havsalt - SO   105,-
Edamame glasert med tomat, chili og hvitløk - SO   109,-
Grønnsakstempura - H, E, SO, F   129,-
Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H   139,-
Tempura scampi - H, SO, E, SK, F   185,-
Softshell krabbe med wasabimajones - H, E, SK   179,-
Yakitori andebryst med grillet gresskar og syltet daikonsalat - SO, SEN, SE   285,-
Langtidsstekt svineribbe med eplemiso og hvitløkschips - H, M, SO   205,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, M   185,-
Biff gyoza med søtpotetpuré og goma-ponzu - SO, SE, H, M   205,-
Miniburger med wagyu, toro og avruga - H, E, M, F   160,-
Hummer- og mangosalat med limedressing - SK   289,-
Friterte ost- og squashboller med tofudressing - H, M   179,-
Hanamis tunfisktartar med jalapeñoskum og granateple - H, F, M, SE, SO   175,-
Pannestekt sjøkreps med ingefær- og chilidressing - SK, SO   219,-


En skje med 2 gram eksklusiv kaviar - F 
Legg til en shot kald Ketel One vodka 139,-
 119,-
En boks med 10 gram eksklusiv kaviar - F 
Legg til en shot kald Ketel One vodka 139,-
 539,-

Supper
Sesongens suppe (Spør din servitør om allergener)  115,-
Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enoki - H, F, SO   105,-
Hanami Tjuvholmen meny
Spesialiteter

Hanamis spesialiteter


Ovnstekt hummer - M, SO, SK, F, SE   459,-
Pannestekt havabbor med eple- og limepuré og sitrongresskum - M, F   279,-
Black cod - H, SO, F    399,-



Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE   319,-
Pannestekt breiflabb med grønnkål, tosazusaus og shiitakesopp - F, SO, M   295,-
Fritert flyndre (lomre) med shiso- og teriyakidressing, spicy daikon og svart kaviar - F, H, E, SO, SE   245,-
Robata grill

Robata grill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon - på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak.

Grillede spareribs med asiatisk barbequesaus og syltet agurk - H, SO, SE   155,-
Kamskjell fra Hitra med grønn shiso-dressing - SO, BL   265,-
Marinert sous vide svinecarré og svin- og teriyakireduksjon - SO, H   329,-
Hickoryrøkt lammecarré - SEN   409,-
Wagyu steak - M, SO, SE   509,-
Spicy indrefilet av okse - SE, SO, H   349,-
Hanamis kyllingvinger   155,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Ceviche



Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.


Kamskjell, grapefrukt, koriander, sitrus, kokosnøtt og chili - SK, BL   199,-
Laks, yuzu, solbær, kumquat, tørket shizo og koriander - F   189,-

Piggvar, pasjonsfrukt, koriander, chili, sitrus og mint - F   199,-
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - F, SK, BL   279,-
Salater


Hanamis signatursalat med honning og kokosnøtt   135,-
Utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje - SO, SE   135,-
Spinatsalat med trøfler og tørr miso - H, SO, M   135,-
Ekstra


Sprø babyartisjokker, sopp, trøffel- og soyaemulsjon, grapefrukt og urter - E, SO, H   109,-
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - HN   109,-
Ris   49,-

Barnemeny


Mini Hanami - H, M, E   149,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Fra sushibaren

Nigiri 2 biter - Sashimi 3 skiver


Sake: Laks - F   95,-
Maguro: Tunfisk - F   135,-
Toro: Fet tunfisk - F   180,-
Suzuki: Havabbor - F   115,-
Ebi: Reke - SK   115,-
Hamachi: Yellowtail - F   135,-
Hotate: Kamskjell - BL   115,-
Hirame: Kveite - F   115,-
Ama ebi: Rå reke - SK   105,-
Ise Ebi: Hummer - SK   169,-
Kani: Kongekrabbe - SK   159,-
Unagi: Marinert ål (serveres varm) - H, SO, F   139,-

Maki - 6 biter


California maki - kongekrabbe og avokadokrem - SK, M, E, F, SO   169,-
Crispy lakseskinn med varm kremost - F, SE, M   165,-
Fritert spicy tunfisk - H, F, E, SE, SO   169,-
Laks med eplesaus - E, F, SO   159,-
Laksemaki med tempura vårløk- F, E, SE, H   145,-
Ålmaki med kimchisesam og teriyakiglaze - H, F, SE, SO, SEN   155,-
Grillede spicy kamskjell og ponzumajones - F, E, BL, SO   155,-
Hanamis vegetarmaki - SE, SO, SEN   135,-
Wagyu biff maki - SO, SE, F, SEN   185,-
Kveite/hamachi med salsa - SO, SE, F, SEN   155,-
Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør- SO, F, M, SK   155,-
“Torched” laksemaki med røkt ikuramajones- F, E, SO, SE, SEN   159,-
Tartarmaki med hvit fisk- F, SO, SE   159,-
Tunfiskmaki glasert med pastis og espresso- F, E, SE, SU   169,-

Tempuramaki - 6 biter


Hanami maki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - H, SK, E, F, SE, SEN, SO   175,-
Softshell krabbe med chilimajones - H, SK, E, F, SE, SO   175,-
Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, SK, F, E   155,-
Tempura laks med soltørkede tomater - H, SEN, E, F, SK   155,-
Vegetarmaki med asparges tempura, soltørket tomat-pesto og squash - F, H, SE, M, E, SO, SK   135,-

Spesialiteter fra sushibaren


Ukens spesialitet fra sushibaren (spør din servitør om allergener)   195,-
To østers - serveres med spesialsalsa - SO, SE, F, BL    105,-
Tuna tataki med wasabisalsa og epleskum - SO, F SE, E   199,-

Hanamis spesialsashimi


Lettrøkt kveite med soya- og løkbasert saus og gojibær - SO, F   205,-
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - SO, SE, F    205,-
Tataki av laks med whiskeygelé og shisopesto - SO, SE, F   195,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F   229,-
Laks med honning og mangodressing - F, SEN   195,-
Hamachi med røkt ål, wasabierter og kandisert bacon - SO, E, H, F, SEN   195,-
Havabbor med jalapeño- og eplepuré, svart kaviar og lotuschips - SO, F    195,-
Kveite med jalapeño- og løkpuré, geitost-tapenade og soltørkede blåbær - M, F    205,-

Hanamis spesialnigiri - 2 biter


Kobujime - kveite - F    135,-
Marinert tunfisk - SO, F    145,-
Havabbor, kråkebolle og shiso - F, BL   145,-
Inari tofu - SO, SE   95,-

Gunkan maki - 2 biter


Ikura: Lakserogn - F   129,-
Tobiko: Flyvefiskrogn - F   125,-
Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk - F   169,-
Engawa: Kveitefett - SE, F, SO   109,-
Uni: Kråkebollerogn - BL   159,-
Maguro: Spicy tunfisk - F, SE   145,-

Hosomaki - 8 biter


Kappamaki - agurk, sesamfrø og wasabi - SE   99,-
Tekka maki - tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F   129,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen Meny
Dessert

Toffee panna cotta med eple- og galangalsorbet, eple- og yuzusalat og vaniljebizocho - H, M, E, NM   149,-
Et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E   149,-
Valrhonakjeks med melkesjokolademousse, appelsinsorbet og hvitt sjokoladepulver - E, M, NH   149,-
Kokosmousse med mangosorbet, sjokoladecrumble og pasjonsfrukt-granité́ - M, H, E   149,-
Petit fours - spør din servitør om allergener   49,- per stk.

ALLERGENER

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg
LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr
SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr
Gå opp