Sushi - Hanami Tjuvholmen
Izakaya style - japanske småretter

Laget for å deles, slik at man har mulighet til å smake på en rekke spennende varianter.

Edamame med havsalt - SO   95,-
Edamame glasert med sterk tomat-, chili- og hvitløksalsa - SO   99,-
Edamame glasert med sticky kylling, ingefærsjy og sesam - SE, SO   99,-
Grønnsakstempura - H, E, SO, F   119,-
Syltede shimeji, rå enoki, hasselnøtter, grønt eple, varm kremost og teriyakisirup - M, HN, SO, H   129,-
Tempura scampi - H, SO, E, SK, F   175,-
Softshell krabbe med wasabimajones - H, E, SK   169,-
Pannestekt andebryst, andelår, poteter, misokrokett, syltet shiitake og grønn shiso - H, E, SO    255,-
Hoisin- og plommevinmarinert pork belly med syltet daikon, syltet gresskar og chili - H, SO, SE, SEN   195,-
Tataki av okse med ingefær- og sjalottløkdressing - SO, M   169,-
Pannestekt vaktelbryst, konfitert lår, teriyakisirup, hasselnøtter, grønt eple, enoki og syltet shimeji - M, HN, SO   199,-
Persillerisotto langtidsstekt teriyaki oksehale, granateple, sprøtt kyllingskinn og kylling-, sitron- og timianiskrem - M, SO, H    199,-
Wagyu, toro, avruga miniburger - H, E, M, F   139,-
Supper
Dagens suppe basert på de beste råvarer
 105,-
Rød misosuppe med tofu, sjøtang, vårløk og enokisopp - H, F, SO   99,-
Hanami Tjuvholmen - Maki sushi
Spesialiteter

Hanamis spesialiteter


Ovnstekt hummer - M, SO, SK, F, SE   439,-
Pannestekt torsk - kokkens valg - F, (spør din servitør om allergener)   245,-
Ytrefilet av norsk lam med hummus av soyabønner, sitron, grillet artisjokk og chèvre - M, SO   299,-



Black Cod - H, SO, B, F   379,-
Helstekt gårdskylling med ingefær- og marukomemiso-marinade - H, SO, SE, B   299,-
“Spice-rubbed” ytrefilet av hjort med kastanje- og gresskarespuma, bjørnebær og jordskokk - M, SO   289,-
Robata grill

Robata grill er en japansk kullgrill hvor man steker kjøtt og fisk etter gammel japansk tradisjon - på svært høy varme i kort tid. Dette gjør at fisken og kjøttet beholder sin mørhet og saftighet, og får en egen spesielt god grillsmak.

Laks med gulrot- og ingefærpuré, kokosgelé, kombueddik, gulrotmarengs, keta, avruga og bottarga - E, F   255,-
Kamskjell fra Hitra med sprøstekt kyllingskinn, kyllingkraft og tindvedkompott - SO, BL   249,-
Svinenakke av Mangalica med pinjekjerner, appelsin, vannkastanjer og sjy - E, PN, SO, H   299,-
Hickoryrøkt lammecarré med urtecrust og pickles - H, M, SEN   399,-
Spicy indrefilet av okse - SE, SO, H   329,-
*Wagyu - på kokkens vis (spør din servitør om allergener)   459,-
*Med forbehold om leverandør   
Gå opp
Hanami Tjuvholmen - California Maki & Tuna
Ceviche



Ceviche er en blanding av fisk eller skalldyr, som er tilberedt med syren av sitrusmarinade, ofte med innslag av chili, løk og koriander.


Kamskjell, kumquat, sprø mais, aji amarillo-chili, koriander og emulsjon av røkt rogn - SE, SO, BL   189,-
Laks, kokos, kaffir-lime, aji limo-chili, granateple og koriander - SE, SO, F   179,-

Piggvar, vårløk, grønn chili, pomelo og mais - SE, SO, F   189,-
En kombinasjon av våre tre ulike ceviche - SE, SO, F, SK, BL   269,-
Salater


Hanamis signatursalat med honning og kokosnøtt   125,-
Utvalg av blandet karse med avokado og gressløkolje - SO, SE   125,-
Squashsalat med gulrot, sesam, chili, sitron og ingefær - SE   119,-
Ekstra


Sprø babyartisjokker, sopp, trøffel- og soyaemulsjon, grapefrukt og urter - E, SO   99,-
Stekt søtpotet, yuzu-tofudressing og ristede nøtter - PN, HN, CN, H   95,-
Ris   39,-

Barnemeny


Mini Hanami - H   149,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen - Østers & Yuzu Curd
Fra sushibaren

Nigiri 2 biter - Sashimi 3 skiver


Sake: Laks - F   89,-
Maguro: Tunfisk - F   129,-
Toro: Fet tunfisk - F   170,-
Suzuki: Havabbor - F   109,-
Ebi: Reke - SK   109,-
Hamachi: Yellowtail - F   129,-
Hotate: Kamskjell - BL   109,-
Hirame: Kveite - F   109,-
Ama ebi: Rå reke - SK   89,-
Ise Ebi: Hummer - SK   159,-
Kani: Kongekrabbe - SK   149,-
Engawa: Kveitefett - F, SE   99,-
Unagi: Marinert ål serveres varmt - H, SO, F   129,-

Maki - 6 biter


California maki kongekrabbe og avokadokrem - SK, M, E, F    159,-
Crispy lakseskinn
med varm kremost - F, SE, M 
 159,-
Fritert spicy tunfisk - H, F, E, SE    159,-
Laks med eplesaus - E, F   145,-
Klassisk japansk laksemaki med vårløk - F, SE   135,-
Ål, agurk, teriyakisaus og tobiko - H, F, SE   145,-
Kamskjell med spicy majones - F, E, BL   145,-
Laks med avokado og varm kremost - F, M   145,-
Hanamis vegetarmaki - SE, SO   125,-
Wagyu biff maki - SO, SE   170,-
Kveite/hamachi med salsa - SO, SE, F, SEN   145,-
Ebi- og avokadomaki med spicy shisosmør- SO, F, M, SK, S   145,-

Tempuramaki - 6 biter


Hanami maki med tempura scampi, fire typer fisk og grønnsaker - H, SK, E, F, SE, SEN   165,-
Softshell krabbe med chilimajones - H, SK, E, F, SE   165,-
Tempura scampi med avokado og flyvefiskrogn - H, SK, F, E   145,-
Tempura laks med soltørkede tomater - H, SEN, E, F   145,-

Spesialiteter fra sushibaren


Ukens spesialitet fra sushibaren (spør din servitør om allergener)   195,-
To østers - serveres med spesialsalsa - SO, SE, F, BL    95,-
Tuna tataki med wasabisalsa og epleskum - SO, F SE, E   199,-

Hanamis spesialsashimi


Lettrøkt kveite med soya- og løkbasert saus og gojibær - SO, F   195,-
Yellowtail og svart kaviar med orientalsk salsa - SO, SE, F    195,-
Laks med yuzu-pepperolje og wasabirømme - M, F   185,-
Tunfisk i trøffelsoyasaus - SO, F   215,-
Laks med honning og mangodressing - F, SEN   185,-
Kveite med yuzu- og ingefærlemonade og chiligelé - SO, F   195,-
Yellowtail med korianderpesto og yuzu- og soyaskum - SO, SE, F, B    185,-
Havabbor med ponzusalsa og fritert purre - SO, F    185,-

Hanamis spesialnigiri - 2 biter


Kobujime - kveite - F    129,-
Marinert tunfisk - SO, F    135,-
Havabbor, kråkebolle og shiso - F, BL   135,-
Inari tofu - SO, SE   89,-

Gunkan maki - 2 biter


Uni: Kråkebollerogn - BL   159,-
Ikura: Lakserogn - F   120,-
Tobiko: Flyvefiskrogn - F   110,-
Negi-toro: Fet tunfisk og vårløk - F   160,-

Hosomaki - 8 biter


Kappamaki
agurk, sesamfrø og wasabi - SE 
 95,-
Tekkamaki
tunfisk, wasabi / laks, wasabi - F 
 119,-
Gå opp
Hanami Tjuvholmen - Salat
Dessert

Toffee panna cotta med eple- og galangalsorbet, eple- og yuzusalat og vaniljebizocho - H, M, E, MN   149,-
Pasjonsfrukt- og yoghurtsorbet med lakrisskum - H, M, MN   149,-
Fondant, varm sjokoladefondant med vaniljeis - M, E   149,-
Iskrem og sorbet et utvalg av Hanamis iskrem og sorbeter - M, E   149,-
Valrhonakjeks med melkesjokolademousse, appelsinsorbet og hvitt sjokoladepulver - E, M, NH   149,-
Kaneldonuts med gresskarkrem, bjørnebærsyltetøy, krydret brødcrumble og iskrem av grønn te - M, H, E   149,-
Hvit sjokolade- og misomousse med sjokolade- og appelsinglaze, mochi og sorbet av syltede kirsebær M, H   149,-
Petit fours - spør din servitør om allergener   49,- per stk.

ALLERGENER

M: Melk
NH: Hasselnøtt
MN: Mandler
CN: Cashewnøtt
B: Bygg
LU: Lupin
H: Hvete
PN: Pinjekjerner
BL: Bløtdyr
SO: Soya
SEN: Sennep
SU: Sulfitt
E: Egg
F: Fisk
SE: Sesam
SEL: Selleri
SK: Skalldyr
Gå opp